LINC 2016 – konferanszié

A LINC a LEADER programban érdekelt európai vidékfejlesztési szervezetek találkozója, ahol évenkén 2-300 lelkes szakember szakmai, kulturális és sportprogramokon keresztül épít ki olyan hálózatot, amivel a tudást, tapasztalatokat, ötleteket meg tudják osztani egymással.

Büszke vagyok, hogy Magyarország nevében a Dabas központú – egykori lakóhelyem – Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület elnyerte 2016-ban a soron következő nemzetközi szakmai találkozó megrendezés jogát.

Az Egyesület motorja, Rácz Judit munkacsoportvezető kért fel, hogy segítsek a levezetésben, a társaság irányításában, koordinálásban.

Nagy tisztelettel és örömmel vállaltam el, így lettem a 3 napos rendezvény házigazdája a csodálatos Sarlóspuszta Hotelben.

Természetesen a szervező csapat részévé váltam, ötletekkel, segítő kézzel, lelkesedéssel.

Fantasztikus volt látni, megismerni olyan embereket, akiknek a szívügye a sokszor méltatlanul elhanyagolt vidék sorsa, fejlesztése. Kiváló, életvidám, mérhetetlenül lelkes és barátságos emberek, akik ötleteikkel színesítik és gazdagítják a világunkat.

Köszönöm a megbízást. Köszönöm a lehetőséget!

A képeket Bese Zoltán készítette.

 

Nyitó ceremónia Dabas főterén

 

Tematikus nap összefoglaló

 

 

Street Gábor HUBA

A szerző elkötelezett híve a könnyed, barátságos és professzionális rendezvényeknek, ünnepeknek. Ajándékdalaival pedig életre szóló élményt ad minden jelenlévőnek.