“Kiemelném a konferanszié szakmai felkészültségét…”

“Street Gábor (Huba) két olyan nemzetközi tudományos konferencia bankettjén is konferálta a műsort 2005-ben majd 2008-ban, ahol én voltam a Budapesten megrendezett konferencia helyi szervezőbizottságának elnöke (ETAPS 2008, EDCC 2005 – már nem él a honlapja).
Egy pillanatig sem volt zavarban, hogy angolul kell konferálnia egy olyan közönség előtt, ahol egy-egy félreérthető mondat vagy rossz vicc igen kínos pillanatokat okozhat mindenkinek.
Kiemelném a konferanszié szakmai felkészültségét, hiszen a szellemes, oldott hangulatú felvezető szöveg mindkét alkalommal a konferencia szakmai témájához kötődött – ami nem szakmabelieknek még anyanyelven is komoly kihívást jelent.”
Dr. Varró Dániel
egyetemi tanár
Köszönöm szépen a referenciát! Örülök, hogy konferansziéként segíthettem.
Gratulálok a szervezéshez.
Kiderült, hogy a komoly tudósoknak és professzoroknak is remek humora van, és a magas szintű előadások után képesek nyitott füllel és szemmel részt venni a számukra rendezett esten.
Varró Dániel munkájáról sikereiről a napokban jelent meg cikk az MTA honlapján. Gratulálok az eredményekhez!
Street Gábor- Huba
Street Gábor HUBA

A szerző elkötelezett híve a könnyed, barátságos és professzionális rendezvényeknek, ünnepeknek. Ajándékdalaival pedig életre szóló élményt ad minden jelenlévőnek.